Vraagbaak

De vraagbaak van Leven volgens jezelf is bedoeld als ruggesteuntje voor iedereen die vastloopt bij bepaalde kwesties of dilemma’s.

Als je er gewoon even niet uitkomt

Want natuurlijk denk je na over wat je moet doen, waarschijnlijk teveel zelfs, maar in je eentje kom je er gewoon niet uit. Of je vraagt hulp aan familie of vrienden, maar die begrijpen je niet en komen met adviezen waar je niets mee kunt. Dan is het fijn dat je iemand om raad kunt vragen die met een frisse blik naar jouw probleem kijkt.

Het mag anoniem

Vind je het lastig om je kwetsbaar op te stellen, of kun je je dit om de een of andere reden niet veroorloven? Geen nood, stel je vraag dan anoniem door een nickname op te geven. Het juiste e-mailadres is wel van belang, maar dit wordt niet afgebeeld bij jouw vraag.

Altijd een persoonlijk antwoord

De vraagbaak is er voor jou, zodat je niet alleen staat als je begint met leven volgens jezelf. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord van mij. Naarmate de vraagbaak groter wordt, zijn er meer mensen die met jou meeleven en meedenken. Hierdoor voel je je gesteund in het maken van de keuzes die leiden tot meer geluk, meer voldoening en meer energie.
Maak er gebruik van, het is gratis!