Coaching 1-op-1

Coaching 1-op-1 staat voor persoonlijke ondersteuning van mij aan jou. In een privésessie richten we onze aandacht enkel en alleen op wat jij wilt bereiken. We werken intensief samen in een open, maar vertrouwelijke sfeer.
De sessies hebben doorgaans het karakter van een persoonlijk gesprek. We beginnen met wat zich op dat moment aandient. Ik vraag door op wat jij vertelt en houd je zo een spiegel voor. Je gaat hierdoor zien hoe jouw gedrag samenhangt met jouw gedachten en gevoelens. Dit kan confronterend zijn, maar het is vooral bijzonder verhelderend.

Persoonlijk plan van aanpak

Door de dingen te benoemen zoals ze zijn, wordt al snel duidelijk waar jouw knel- en pijnpunten zitten en waarom ze in bepaalde situaties steeds weer opspelen. Hiernaast verkennen we ook je sterke kanten en talenten, want die vormen belangrijk gereedschap voor de verandering die je in gang wilt zetten. Uitgaande van jouw persoonlijke doelstelling werken we vervolgens een plan van aanpak uit, waarmee je aan de slag kunt in jouw dagelijkse leven. Vaak krijg je hierbij ook huiswerk mee.

Vervolgsessies

Doorgaans hebben we 3 tot 5 sessies nodig om jouw plan van aanpak te maken en bij te schaven. Iedere keer bespreken we hoe het je sinds de laatste sessie is vergaan, waar je tegenaan liep en hoe je hiermee een volgende keer kunt omgaan. Steeds staat jouw persoonlijke doelstelling centraal, zodat je weet waar je het allemaal voor doet en duidelijk ervaart dat je vorderingen maakt.

Gemengde technieken

In de sessies gebruiken we een combinatie van technieken. Dit kan per keer verschillen, afhankelijk van de dingen waar je tegenaan loopt en hoe je je hierover voelt. Ik zal steeds met je bespreken waarom ik bepaalde technieken voorstel, zodat je goed begrijpt hoe ze bijdragen aan jouw proces.

Altijd bereikbaar

In een verandertraject kom je altijd hobbels en kuilen tegen. Als je jouw plan van aanpak aan het uitvoeren bent in de dagelijkse praktijk, kan dit tot onzekerheid en frustratie leiden. Dit voelt naar, maar het zijn perfecte leermomenten. Om je terug te zetten op jouw spoor, ben ik daarom ook bereikbaar tussen de sessies door.

Live of Skype

Individuele sessies vinden altijd face tot face plaats, bij voorkeur in Rotterdam. Is dit niet haalbaar, dan is Skype het alternatief.
Contact tussen de sessies door verloopt per telefoon, mail, of Whatsapp. Uiteraard ben ik buiten de afspraken om niet altijd onmiddellijk bereikbaar, maar op werkdagen zorg ik dat je dezelfde dag nog een reactie van mij krijgt.

Tijdsduur en tarief

Privésessies duren steeds drie kwartier. Ben je gedreven en wil je doorpakken, dan kun je twee sessies koppelen.
Het tarief is € 85,00 per sessie. Voor particulieren is dit inclusief btw en voor ondernemers exclusief btw.
Privécoaching van Leven volgens jezelf wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Ben je ondernemer en gebruik je de coaching om zakelijke doelen te bereiken, dan kun je de kosten aftrekken.

Gratis intakegesprek

Coaching werkt alleen als er een klik is tussen jou en mij. Om dat te kunnen bepalen hebben we eerst een intakegesprek. Hierin schets jij in grote lijnen waar je tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Hierna vertel ik jou over mijn aanpak en de technieken waarmee ik in jouw geval zou willen werken. Het intakegesprek duurt een half uur tot een uur en is gratis. Net als de reguliere sessies, vindt dit gesprek bij voorkeur live plaats, en anders via Skype.