Mijn verhaal

portretfoto van Ghislaine Brongers
Leven volgens jezelf is opgezet door Ghislaine Brongers

Ik heb mij met vallen en opstaan gespecialiseerd in leven volgens jezelf. Want dat klinkt erg makkelijk, maar het is – zoals je zelf inmiddels ook ontdekt hebt – een van de grootste uitdagingen in het leven. Meer dan een meter aan dagboeken, van de eerste tot de laatste pagina vol geschreven in mijn heel niet zo grote handschrift, getuigen hiervan. Onbewust als ik lang was, heb ik heel veel zelf uit moeten vinden, wat het bij tijd en wijlen een flinke worsteling maakte. Ik vind dan ook dat iedereen hier hulp bij verdient en dat is waarom ik Leven volgens jezelf begon.

Zelf ondervonden

Uiteraard heb ik me laten opleiden. Ik ben een gecertificeerde transformational life coach, met toegang tot verschillende zeer effectieve methodieken. Toch heb ik alles wat op deze website staat en dat je terugvindt in mijn e-books en trainingsmateriaal, vooral zelf ontdekt en uitgeprobeerd.

Een mengpaneel vol schuifjes en knoppen

Uiteindelijk is leven volgens jezelf als experimenteren met een mengpaneel vol schuifjes en knoppen die los van elkaar ingesteld kunnen worden voor het ultieme samenspel.
Jaren was ik bezig om de juiste mix te vinden en me goed te voelen bij wie ik ben en wat ik doe (wat heel iets anders is dan perfect zijn). Maar het lukte mij en ik weet dat het jou ook zal lukken.

Jij ontdekt het sneller dan ik

Nog steeds ben ik niet klaar, want niemand is ooit ‘af’. Maar ik ben gelukkig met mezelf, heb voldoening bij wat ik doe en genoeg energie om de dingen te doen die ik leuk vind. Dit is een keuze die ook jij kunt maken en je zult erin slagen. Hét verschil tussen jou en mij is dat jij het een stuk sneller voor elkaar zult hebben dan ik. Omdat jij op tijd op zoek bent gegaan naar informatie waar je iets aan hebt en al beseft dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Dat bespaart je tijd, scheelt veel frustratie en zorgt dat je snel vooruitgang zult gaan voelen.
Laten we aan de slag gaan!