Coach Rotterdam

Wil je graag aan de slag met een gecertificeerde coach in Rotterdam? Kies dan voor de begeleiding van Ghislaine Brongers. Heb je bepaalde doelen die je wilt bereiken of obstakels die je wilt overwinnen? Ghislaine is degene die je hier gericht bij helpt, zodat je grip op je leven krijgt als nooit tevoren.

Wanneer naar een coach

Naar een coach ga je als je er zelf niet uitkomt. Je ervaart problemen op je werk of in je relatie en weet dat je hier zelf een aandeel in hebt. Soms heb je zelfs last van vage, aanhoudende lichamelijke klachten zoals een onrustig gevoel, slapeloosheid en continue hoofdpijn. Met een goede coach kun je hier aan werken, zodat je rustig, ontspannen en zelfverzekerd in het leven komt te staan. Als gecertificeerd coach is Ghislaine Brongers de aangewezen professional om jou hierbij te helpen. Dit geldt ook als je het lastig vindt om keuzes te maken of je grenzen te bewaken. Of als je denkt dat het allemaal veel beter kan, maar niet weet hoe je dit in gang moet zetten.

Coaching Leven volgens jezelf

De begeleiding van Leven volgens jezelf volgt de principes van transformational life coaching. Dat wat jou tegenhoudt pak je aan en dit doe je op zo’n manier dat je er anders naar gaat kijken en er op een betere manier mee om kunt gaan. De resultaten zijn blijvend: je bent na de coaching in staat om jouw leven te leiden op een manier die jou meer geluk, meer voldoening en meer energie geeft. En val je al eens terug, dan zit je met een extra sessie snel weer in het zadel.

Vergoeding sessies

Privé coaching wordt meestal niet vergoed door jouw zorgverzekeraar. Is dit een probleem, neem jouw situatie tijdens de gratis intake dan goed door met Ghislaine Brongers. Een oplossing kan zijn dat jouw werkgever meebetaalt, zeker als jouw probleem ook (of vooral) merkbaar is op de werkvloer. Ben je ZZP’er, freelancer of therapeut en gebruik je coaching om beter te presteren, dan kun je de kosten aftrekken voor de belasting. Vraag naar de mogelijkheden.

Adres en route

De kennismakingsafspraak kun je plannen op de Van der Takstraat 28, 3071 LL in Rotterdam.

Dit is op het Noordereiland, recht tegenover het centrum van Rotterdam.

Meestal kun je binnen een week terecht.

Niet midden in de stad afspreken?

Wil je liever ergens anders afspreken, kies dan voor een kennismaking in Prinsenland (op de grens met Capelle aan den IJssel) of in Barendrecht. Zie hier voor meer gegevens.