Coach Prinsenland

Ben je op zoek naar een goede coach in Prinsenland te Rotterdam? Dan ben je bij Leven volgens jezelf aan het juiste adres. Ghislaine Brongers is een gecertificeerde transformational life coach, gericht op het ondersteunen van mensen die op de een of andere manier vastlopen in hun leven. Je kunt bij Leven volgens jezelf terecht voor begeleiding bij uiteenlopende situaties die het dagelijkse leven lastig maken, waaronder stress, een burn-out, een midlife crisis en een scheiding of andere relatiebreuk.

Wanneer een coach inschakelen

Bij Leven volgens jezelf kun je terecht als het in jouw leven niet gaat zoals je wilt dat het gaat. Als jouw dagelijkse bezigheden worden beïnvloed door bijvoorbeeld onzekerheid, faalangst, slapeloosheid, stress, een minderwaardigheidscomplex of depressieve gevoelens, wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis kennismaking om te zien hoe Ghislaine Brongers jou kan helpen om weer grip te krijgen op jouw leven.

Begeleiding door een coach

Bij coaching gaat het niet alleen om praten, maar ook om doen. Het is goed om te weten waar jouw klachten vandaan komen, zodat je ze gericht kunt aanpakken. Je krijgt huiswerk om meer inzicht te krijgen, zodat je gaandeweg jouw leven weer richting kunt geven. Jouw ware verlangens staan hierbij centraal. Heb je hier geen idee van, dan onderzoek je tijdens de sessies ook dat. Het stelt je in staat om uit jouw keurslijf te stappen en je los te maken van de verwachtingen van anderen. Door hier stap voor stap mee aan de slag te gaan, maak je de weg vrij voor een leven volgens jezelf, dat jou meer energie, voldoening en geluk brengt.

Vergoeding zorgverzekeraar

Coachingsessies worden in de regel niet vergoed door de zorgverzekeraar. Bespreek jouw situatie altijd met Ghislaine om te zien wat de mogelijkheden zijn. Soms is het mogelijk om jouw werkgever bij te laten dragen. Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je coaching onder de juiste voorwaarden als zakelijke kosten opvoeren en de btw verrekenen. Overleg ook dit met Ghislaine voordat je gaat samenwerken met Leven volgens jezelf.

Gecertificeerd coach Prinsenland

Leven volgens jezelf is een erkende praktijk voor coaching in de omgeving van Prinsenland Rotterdam. Ghislaine Brongers is een gecertificeerde
transformational life coach, opgeleid door MMS en werkend volgens de uitgangspunten van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Adres en route

Je bent van harte welkom in de praktijk op Huub van den Brulestraat 101, 3065 PG te Rotterdam.

Dit is op loopafstand van metrostation Schenkel en goed bereikbaar vanaf de A16, A20 en N219.

Vaak kun je al binnen enkele dagen terecht.

Alternatieve locatie

Wil je liever wat verder uit de buurt afspreken, kies dan voor een kennismaking in Rotterdam of Barendrecht. Zie hiervoor de contactpagina.