Coach Capelle aan den IJssel

Wil je graag een afspraak maken met een ervaren coach vlakbij Capelle aan den IJssel? Dan is een belletje naar Leven volgens jezelf voldoende. Je kunt hier terecht voor professionele begeleiding als je vastloopt in je leven, zoals met een burn-out, midlife crisis of depressieve gedachtes.

Wanneer een afspraak maken

Heb je er genoeg van dat dingen niet lopen zoals jij wilt? Of baal je ervan dat je wel plannen hebt, maar dat je ze niet tot uitvoer kunt brengen? En heb je hier klachten van, zoals stress, frustratie en een negatief gevoel dat je niet goed uit kunt leggen? Dan is het tijd om met jouw uitdaging aan het werk te gaan. Ghislaine Brongers helpt jou hierbij, zodat je snel weer de regie over jouw leven in handen hebt.

Begeleiding Leven volgens jezelf

Met hulp van gediplomeerd coach Ghislaine Brongers ga jij bij Leven volgens jezelf aan de slag met jezelf. Je verkent wat jou weghoudt bij het leven dat je zou willen leiden, leert hier op een andere manier mee omgaan en zet vervolgens de eerste stappen op jouw nieuwe weg naar zelfvertrouwen en voldoening. Je weet weer wat je wilt en voelt dat je
jouw leven op de rit begint te krijgen. Ghislaine Brongers gaat hierbij
professioneel te werk volgens de uitgangspunten van transformational life coaching, een aanpak die al duizenden mensen op weg heeft geholpen.

Vergoed door de verzekeraar?

Coaching aan particulieren wordt doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Is dit een obstakel voor je, bespreek jouw situatie dan altijd met Ghislaine Brongers om te weten wat de alternatieven zijn. Is er bijvoorbeeld een relatie is tussen jouw werkomgeving en jouw klachten, dan zijn werkgevers doorgaans bereid bij te dragen aan jouw begeleiding. Werk je voor jezelf en is de coaching gericht op jouw functioneren als ondernemer, dan kun je de kosten aftrekken voor de belasting en de btw verrekenen.

Adres en route

Je kunt jouw afspraak maken in de praktijk aan Huub van den Brulestraat 101, 3065 PG te Rotterdam.

Deze locatie is op loopafstand van metrohalte Schenkel, net over de grens met Capelle aan den IJssel. Met de auto kom je er gemakkelijk vanaf de A16, A20 en N219.

Je kunt doorgaans snel terecht voor het eerste gesprek.

Andere locatie?

Wil je juist liever wat verder weg afspreken, kies dan voor de locaties in Rotterdam-Centrum of Barendrecht. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.