Coach Barendrecht

Wil jij werken aan jezelf, doe dit dan met ondersteuning van een coach. Het helpt je om jouw doelen sneller te bereiken, zodat je eerder jouw leven op orde hebt en eindelijk een beter leven voor jezelf kunt creëren. Ghislaine Brongers is een gediplomeerd transformational life coach die jou hier op professionele wijze bij kan ondersteunen.

Wat doet een coach?

Een life coach werkt met jou aan het verbeteren van je leven. Dit kan zijn omdat je problemen hebt op het werk, omdat je moeite hebt met het bewaken van de balans tussen werk en privé, of omdat je een relatiecrisis of misschien wel een scheiding hebt meegemaakt. Als gecertificeerd life coach zorgt Ghislaine Brongers dat jij de verbinding met jezelf hervindt en vanaf die basis kunt gaan bouwen aan een beter leven voor jezelf. Het resultaat is meer zelfvertrouwen, meer energie, een betere stemming en een positieve uitstraling.

Wanneer afspreken met een coach?

Veel mensen wachten te lang met het inschakelen van professionele ondersteuning. Omdat ze denken dat ze het zelf wel kunnen, of omdat ze hopen dat de problemen wel weer overwaaien. Maar jouw klachten verdienen aandacht. Neem je ze niet serieus, dan kunnen de stress en onzekerheid omslaan in een burn-out of depressieve gevoelens. Doe dus iets aan jouw leven zodra je voelt dat het niet loopt zoals je wilt. Des te sneller heb je er profijt van.

Worden de kosten vergoed?

Door zorgverzekeraars worden de kosten van coaching doorgaans niet vergoed. Doordat coaching een aanpak op basis van zelfwerkzaamheid is, kun je het aantal sessies echter beperken. Zijn jouw problemen of klachten werkgerelateerd, of heb je er ook op het werk last van, dan is het goed om na te gaan of jouw werkgever mee wil betalen. Heb je een eigen bedrijf en is de coaching bedoeld om jou beter te laten ondernemen, dan kun je de kosten aftrekken voor de belasting en de BTW verrekenen. Overleg wat de mogelijkheden zijn.

Adres en route

Het gratis kenningsmakingsgesprek en de sessies vinden plaats in het Ondernemershuys Barendrecht op Bijdorp-Oost 5, 2992 LA Barendrecht.

Deze locatie ligt op de grens van Rotterdam Lombardijen en Barendrecht en is prima bereikbaar vanaf de A15 en de A29 (knooppunt Vaanplein).

De eerste afspraak is vaak mogelijk op korte termijn.

Buiten Barendrecht afspreken?

Wil je liever buiten Barendrecht afspreken, kies dan voor de locaties in Rotterdam Prinsenland (op de grens met Capelle aan den IJssel) of Rotterdam-Centrum (op het Noordereiland). Kijk op de contactpagina voor meer informatie.